Kulturni inkubator na Oživeli ulici 2014

V sredo, 27. avgusta 2014, se bomo s projektom "Kulturni inkubator pripadnikov narodnih skupnosti narodov nekdanje SFRJ v Obalno-kraški regiji" predstavili na prireditvi Oživela ulica 2014, katere namen je oživeti eno nekdaj najbolj živahnih ulic koprskega mestnega jedra, Kidričevo ulico.

Za to priložnost boste lahko izvedeli zanimivosti in se seznanili z dosežki projekta, ki ga izvajamo vse od junija 2013 in se zaključuje ravno v tem mesecu, predstavili pa vam bomo tudi Kulturni inkubator, prvi prostor v regiji za razvoj lastnih idej aktivnosti in programov na področju kulture, katerega cilji so dvig kreativnih in managerskih potencialov, povečanje števila aktivnosti na področju kulture ter mreženje kulturnih organizacij in samostojnih ustvarjalcev. 

S svojimi raznolikimi dejavnostmi se bodo tako predstavili inkubiranci Kulturnega inkubatorja in ostala društva pripadnikov narodnih skupnosti narodov nekdanje SFRJ na tem območju, kulinarično-kulturni dogodek pa bo popestrila tudi manjša različica glasbene skupine istRaNbuL, t. i. miNistRaNbuL.

Vabljeni v in pred e-Kavarno PiNA (Kidričeva 43, Koper) med 20.00 in 24.00!