Delavnica Lokalni razpisi na področju kulture

V ponedeljek, 16. decembra 2013 ob 17.30 bomo v e-Kavarni PiNA (Kidričeva 43, Koper) organizirali delavnico z naslovom Kako se uspešno prijaviti na lokalne razpise na področju kulture. Na četrti delavnici iz sklopa dvanajstih mesečnih delavnic poimenovanih KULTURA PRED INKUBATORJEM v okviru projekta Kulturni inkubator narodnih skupnosti narodov nekdanje SFRJ v Obalno-kraški regiji bomo udeležence seznanili z razpisi, ki so na voljo manjšinskim kulturnim organizacijam s principi razvoja projektne ideje v konkreten projekt in s pripravo razpisne dokumentacije.

Delavnico bo vodil Borut Jerman, podpredsednik in programski vodja Kulturno izobraževalnega društva PiNA z desetletnimi izkušnjami na področju kulturnega managementa in vodenja projektov. Predstavil bo pomembnejše lokalne razpise, na katere se lahko prijavijo manjšinske kulturne organizacije, razpisno dokumentacijo ter postopke izpolnjevanja prijavnih obrazcev. Udeležencem bo svetoval tako pri razvoju projektne ideje kot tudi pri pripravi kakovostnega finančnega načrta. Ob vsem tem bodo udeleženci spoznavali dobre prakse.

Delavnica je brezplačna in je namenjena tako pripadnikom skupnosti narodov nekdanje SFRJ kakor tudi vsem, ki jih tema zanima.

Prijave zbiramo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko spletnega obrazca.

Vljudno vabljeni!